WAARDEN EN FILOSOFIE

Onze waarden en filosofie zijn om natuurlijke, waardevolle producten te produceren die veel heilzame stoffen bevatten voor gezichts- en lichaamsverzorging.

We wilden natuurlijke cosmetica maken. En het is ons gelukt! We zijn verheugd om producten te introduceren die essentiële oliën en kruidenextracten bevatten uit de rijke natuurlijke vegetatie van Griekenland. We hebben cosmetica gemaakt met weinig ingrediëntencodes, maar met de meest effectieve eigenschappen van de natuur. Deze natuurlijke producten zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, van baby's tot ouderen.

evergetikon-sun-care
evergetikon-body

"EVERGETIKON" NATUURLIJKE COSMETICA

De naam "Evergetikon" betekent "weldoener". De Griekse natuur draagt ​​royaal bij aan deze goedheid en levert nuttige producten en ingrediënten. De biodiversiteit van Griekenland loopt voorop in Europa. Een gunstig klimaat met veel zonlicht en energie zorgt ervoor dat planten veel goede eigenschappen kunnen verzamelen, waardoor we hoogwaardige, waardevolle en unieke producten kunnen produceren.

ONZE NATUURLIJKE COSMETICA IS EEN CREATIE VAN LICHT, ZON EN NATUUR.

Met respect, wetenschappelijke expertise en expertise combineren we deze gaven van de natuur en winnen we de meest waardevolle eigenschappen. We passen innovatieve oplossingen toe die ons in staat stellen de effecten van producten te bestuderen, de juiste ingrediënten strikt te selecteren en productieprocessen te monitoren. Innovaties zijn wettelijk geregistreerd, veel van onze klanten weten dit, al wordt er weinig gepubliceerd.

Door de jaren heen zijn de natuurlijke cosmetica van Evergetikon bekend geworden bij miljoenen mensen over de hele wereld. De producten zijn alleen te vinden in speciale winkels in Griekenland en in verschillende in het buitenland, en we nemen ook actief deel aan verschillende tentoonstellingen.

evergetikon-sinaasappelzeep
after-shave-balsem

EVERGETIKON-PRODUCTEN OMVATTEN:

  • gezichtsverzorgingsproducten;
  • lichaamsverzorgingsproducten;
  • cosmetica voor mannen;
  • haarverzorgingsproducten;
  • producten voor baby's en moeders die borstvoeding geven.

Onze natuurlijke gezichts- en lichaamscosmetica bevatten geen water (behalve shampoos, vloeibare zeep, douchegel). Dit biedt een groot voordeel, omdat er geen synthetische additieven, conserveringsmiddelen nodig zijn, die zorgen voor langdurig gebruik van de producten. Evergetikon-producten hebben een houdbaarheid van ongeveer 2 jaar.

CRÈMES EN SERUMS VOOR GEZICHT, LICHAAM EN HANDEN:

  • heeft hydraterende, regenererende, verstevigende eigenschappen;
  • geeft de huid elasticiteit en natuurlijke uitstraling;
  • vermindert acne, acne, huidwonden;
  • vertraagt ​​verouderingsprocessen.

Crèmes voor baby's en moeders die borstvoeding geven bevatten geen chemische toevoegingen, dus ze zijn ideaal voor kleine kinderen voor roodheid van de huid, voor moeders - voor gebarsten tepels.

Zeep met lavendel werd hoog gewaardeerd in de analyse van het Griekse staatslaboratorium.

We zijn er diep van overtuigd dat we door contact met de natuur en haar krachtige natuurlijke stoffen EVENWICHT, GEZONDHEID, HARMONIE kunnen bereiken.

baby-verzorging